Szakdolgozatkoteszet.hu › Rólunk

Szakdolgozatkötés Deák tér Szakdolgozatkötés a belváros szívében, az egyetemek közelében, az Astória és a Deák tér között található Szakdolgtozatkötészetünk a teljes dokumentumkezelést: a nyomtatást, fénymásolást, szkennelést, névjegykártya készítést, a diplomakötes-t és szakdolgozat kötés-t kínálja magánszemélyeknek, üzleti vállalkozásoknak. Üzletpolitikánk részeként kiemelten kívánjuk támogatni a diplomaszerzés előtt álló diákokat és hallgatókat, ezért a gyors és kiváló minőségű szakdolgozat kötés elkészítése és a kedvezményes árak mellett a nyelvi nehézségek lekűzdésében is segíteni szeretnénk.

Szakdolgozat kötésárait úgy alakítottuk ki , hogy a szakdolgozatkötés megfizethető maradjon, de a nyomtatás és a fénymásolás díjából minden diáknak 5% kedvezményt biztosítunk.

Szakdolgozatkötés, diplomakötés, doktori disszertációk kötése

Ahhoz, hogy a diplomakötés vagy szakdolgozat kötésminden szempontból igazodjon az elképzeléséhez, üzletünkben a papír minőségén túl a kötéshez használt bõr színét, valamint a kötési fedõlap és a gerinc préselt feliratának színét is Ön választhatja ki. Számunkra a diplomakötés és szakdolgozatkötés személyre szabhatósága és a kötések minősége mellett különösen fontos a gyorsaság és az Ön kényelme, ezért Online felületet biztosítunk, ahol az adatok megadásával pillanatok alatt kezdeményezheti otthonról a szakdolgozatkötés megrendelését. Szakdolgozatotkötést (és doktori disszertáció esetén a tézisfüzeteket) pedig akár egy óra alatt elkészíthetjük, és átveheti budapesti üzletünkben.

Szakdolgozat kötés és más szolgáltatásaink online

Szorít az idő vagy csak nem szeretne kétszer eljönni hozzánk? Rendelje meg a szakdolgozat kötést, vagy egyéb szolgáltatásunkat online! Keressen minket e-mailben a kopirozo@gmail.com címen, írja meg a rendelt szolgáltatást (szakdolgozatkötés, nyomtatás, fénymásolás, stb.) adja meg elérhetőségeit és írja le nekünk a megrendelés részleteit (pl. a szakdolgozatomat 2 kötött példányban kérem, a fő felirat SZAKDOLGOZAT, a fedőlapon 2 aranyozott sort kérek "Példa Petra", alá 2011. Gerincfeliratot nélkül.), illetve jelölje meg, hogy milyen határidőre kéri a szolgáltatást (1 óra, aznap vagy másnap)! Online megrendelése pusztán kényelmi funkciókat nyújt - legyen szó akár szakdolgozatkötésről, akár másról, így Önnek semmilyen plussz költséggel nem jár. Kérdésével, egyedi kérésével forduljon hozzánk bizalommal a Kapcsolat menüpontban elhelyezett felület segítségével online, elérhetőségeink egyikén vagy üzletünkben személyesen!

Multifunkciós berendezéseink nem csak a legmodernebb, de a környezetvédelem tekintetében is a legkiemelkedőbb technikát képviselik. Professzionális RICOH készülékeink ISO 9001, ISO 14001 , ISO/IEC 27001 minőségbiztosítási és környezetvédelmi minősítéssel is rendelkeznek